Πορεία στο κέντρο του Βόλου με τα τουριστικά λεωφορεία (φωτογραφίες-βίντεο)

Διαμαρτυρία των ιδιοκτητών. Τι δήλωσε στο Ράδιο -Ένα, ο γραμματέας Αθ. Σιμώτας

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων «Η Μαγνησία» πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας με τα λεωφορεία των μελών του, σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου στις 11 το πρωί. Η συγκέντρωση των λεωφορείων πραγματοποιήθηκε ήδη από τις 10 το πρωί, στην Α’ Βι.Πε. Βόλου και η πορεία ξεκίνησε στις 11 το πρωί, διαπερνώντας την πόλη.

Σχεδόν 40 τουριστικά λεωφορεία συμμετείχαν στην κινητοποίηση με τους ιδιοκτήτες να έχουν τοποθετήσει μαύρες σημαίες σ’ αυτά.

Πορεία ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων κ λεωφορείων "Η Μαγνησία"

Gepostet von magnesianews.gr am Donnerstag, 28. Mai 2020

Η διαδρομή που ακολουθήθηκε είναι η εξής: Α’ Βι.Πε. – οδός Λαρίσης – Γρ. Λαμπράκη – Ιάσονος – Κ. Καρτάλη – Αναλήψεως – Ελ. Βενιζέλου – Δημητριάδος – Γρ. Λαμπράκη– Λαρίσης.

Γιατί χωρίς τουριστικό λεωφορείο, τουρισμός δεν υπάρχει!!!!!!

Gepostet von Παντελής Τικιντζης am Donnerstag, 28. Mai 2020

Η πρώτη στάση των ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων ήταν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ενώ η πομπή των λεωφορείων συνεχίστηκε προς τον ΕΟΤ, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου να επιδίδουν σχετικά ψηφίσματα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων “Η Μαγνησία” κ. Χρήστος Κορωναίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως το κλάδος των τουριστικών λεωφορείων συνεχίζει να πλήττεται με τους ιδιοκτήτες να ζητούν να αυξηθεί στο 100% η πληρότητα των λεωφορείων, να υπάρξει επιδότηση/αποζημίωση, μόνιμη μείωση του ΦΠΑ, πάγωμα πληρωμής τρεχουσών οφειλών και ρυθμίσεων, μείωση τελών κυκλοφορίας κ.α.
Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου.

Δηλώσεις ιδιοκτητών τουριστικών γραφειων κ λεωφορείων Μαγνησίας

Gepostet von magnesianews.gr am Donnerstag, 28. Mai 2020

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.