Βίκυ Σταυροπούλου: «Παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, η αύξηση των φασιστών…»

Κάτι που καθιστά την παράσταση «Για όνομα…» ένα πολύ σύγχρονο θέμα

Πολύ σύγχρονο έργο, που μιλάει για πολύ ουσιαστικά πράγματα με έναν πολύ ανάλαφρο και κωμικό τρόπο, είναι η παράσταση «Για όνομα», που μετά από μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν στην Αθήνα, ταξιδεύει στην επαρχία και θα περάσει απόψε από τον Βόλο.
Για την παράσταση, μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102,5» και τον Ηλία Κουτσερή, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια Βίκυ Σταυροπούλου, που δήλωσε ότι αγαπάει πολύ τον Βόλο και δύο φορές που έχει ξαναπαίξει, (γιατί δεν βγαίνει συχνά περιοδείες), η πόλη την τίμησε δεόντως και ευχαριστεί πάρα πολύ γι’ αυτό.
«Χαίρομαι που μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε με το «Για όνομα», μια παράσταση που πήγε πολύ καλά για δύο χρόνια στο θέατρο «Αλίκη» στην Αθήνα και φέρνουμε στο κοινό του Βόλου και όλης της Ελλάδας την παράσταση, ακριβώς όπως έπαιξε στην Αθήνα, χωρίς καμία έκπτωση», τόνισε.

«Να είμαστε έτοιμοι για … το Plan B»

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχτηκε ότι διακατέχεται από ανασφάλεια κάθε φορά που ανεβαίνει ένα έργο και τόνισε ότι τον πρώτο καιρό είπε στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Θοδωρή Πετρόπουλο, που είναι τα μέλη της ομάδας χαριτολογώντας… «να είμαστε έτοιμοι για το Plan B». Όπως υποστήριξε, το θεατρικό «Για όνομα», το είδαν ήδη πάνω από 100.000 θεατές τις δύο σεζόν που πέρασαν, ενώ η ίδια συνειδητοποιεί ότι και στα ανοιχτά θέατρα, που ήταν αγωνία της, η παράσταση ρολάρει με τον ίδιο τρόπο και ακόμη περισσότερο.
Η πρωταγωνίστρια είπε ότι πρόκειται για ένα έργο που είναι πολύ σύγχρονο, που μιλάει για πολύ ουσιαστικά πράγματα με έναν πολύ ανάλαφρο και κωμικό τρόπο. Όπως είπε, είναι γρήγορο, έχει τρομερές ανατροπές. Η πρωταγωνίστρια στο έργο… είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και έχει αδελφό τον Φάνη Μουρατίδη, που περιμένει το πρώτο του παιδί, από τη Μαρία Κωνσταντάκη, ενώ παιδικό τους φίλος είναι ο Αντώνης Λουδάρος. Με αφορμή ένα δείπνο που δίνεται στο σπίτι της και ένα αστείο που κάνει ο πλακατζής της παρέας Φ. Μουρατίδης, για το πώς θα βαφτίσει το παιδί του… Είναι το Μαροκινό Χερίνκ που μεταφράζεται στην έκφραση «στου Κουτρούλη το γάμο», αρχίζουν οι καυγάδες στην ετερόκλητη παρέα και βλέπει κανείς το ίδιο γεγονός, πόσο διαφορετικά το αντιμετωπίζει ο κάθε ήρωας της παρέας και ξεδιπλώνονται μυστικά κρυμμένα χρόνων.
Η κ. Σταυροπούλου είπε ότι είναι πολύ ωραίο που ο κόσμος αναγνωρίζει τους εαυτούς του, καθώς πολλοί λένε στους ηθοποιούς, ότι θα… πάνε κι αυτοί να κάνουν αυτό το δείπνο με την παρέα τους.

«Δύσκολες εποχές στην Ελλάδα και παγκόσμια»

Η πρωταγωνίστρια είπε ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές στην Ελλάδα και παγκόσμια, που η αύξηση των φασιστών παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, κάτι που καθιστά την παράσταση ένα πολύ σύγχρονο θέμα.
Όσον αφορά στην ομάδα που συνεργάζεται εδώ και χρόνια και αποτελείται από την ίδια, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Θοδωρή Πετρόπουλο (που έγραψε το «Είσαι το ταίρι μου», το «Κάτω Παρτάλι»), συναποφασίζουν τι θα κάνουν, μέχρι στιγμής έχουν δικαιωθεί κι αυτό τους δίνει τεράστια δύναμη, όπως είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. Όπως είπε, έχοντας αυτή την έντονη και ειλικρινή σχέση με το κοινό, προσπαθούν κάθε φορά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να το δικαιώσουν.
Μετά τη λήξη της περιοδείας πανελλαδικά, μέχρι και αρχές Σεπτεμβρίου, η Βίκυ Σταυροπούλου τον χειμώνα, θα βρεθεί στο θέατρο «Αλίκη», με την παράσταση «Μάλιστα κύριε», με τον Πέτρο Σούλη, ένα έργο που αφορά τη ζωή του Ζαμπέτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.