Βολιώτης έβριζε, κατέβασε το παντελόνι και …έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους γείτονές του

Βαριά ποινή σε 50χρονο για επεισόδιο στη Νέα Αγχίαλο

Βαριά ποινή περίμενε έναν 50χρονο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης, σωματική βλάβη, εξύβριση λόγω και έργω και απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, για επεισόδιο που έγινε μεταξύ του ιδίου, του γείτονά του και των δύο παιδιών του στη Ν. Αγχίαλο.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με αναστολή και με όρο να μην προσεγγίζει τους γείτονές του σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων.
Το επεισόδιο μεταξύ των τριών γειτόνων έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, που είχαν διαφορές για θέματα γειτονίας και διαχείρισης διαφόρων θεμάτων.
Σύμφωνα με τη κατηγορητήριο ο 50χρονος κατάβρεξε με λάστιχο νερού τον 67χρονο, που αντέδρασε, στη συνέχεια κρατώντας θραύστη τζαμιών επιτέθηκε για να τον χτυπήσει στο κεφάλι και, ευτυχώς, μπήκε στη μέση ο 34χρονος γιος του παρολίγο θύματος και τον αφόπλισε.
Ο 50χρονος έβριζε πατέρα και γιο, στο επεισόδιο πήγε και η 32χρονη κόρη του 67χρονου και κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, στην κόρη του γείτονά του.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι την προηγούμενη μέρα του είχε επιτεθεί ο 67χρονος με καλάμι και τον χτύπησε στα χέρια, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και του είπαν να μην κάνει καταγγελία, πήγε μόνος του στο Νοσοκομείο και η ακτινογραφία δεν έδειξε κακώσεις. Επίσης είπε ότι ο μηνυτής τον έβρισε και τον είπε πρεζάκια, ενώ ο ίδιος είναι «καθαρός» εδώ και 15 χρόνια.
Σύμφωνα με τη μήνυση ο 67χρονος κατηγορούσε τον 50χρονο για φθορά ξένης περιουσίας, διότι λίγο διάστημα πιο πριν που έκανε ένα βαθούλωμα στο αυτοκίνητο, πράξη για την οποία καταδικάστηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.