Βολιώτης γιατρός έβαλε φωτιά στο σπίτι του και έκατσε στην αυλή να φάει μακαρόνια!

Συνελήφθη και οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση

Για άλλη μια φορά έβαλε φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού του, επί των οδών Παπάγου – Παρασκευοπούλου στη Ν. Ιωνία, χθες το μεσημέρι, ο 60χρονος γιατρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει επαναλάβει την πράξη του για πολλοστή φορά. Ο άνδρας συνελήφθη και επρόκειτο να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε στις 11.58 στο σημείο πήγαν πυροσβέστες με δύο οχήματα, που διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν σε εξέλιξη στο εσωτερικό του σπιτιού και σε διάφορα αντικείμενα του ιδιοκτήτη που υπήρχαν στο χώρο.

Ευτυχώς η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και έσβησε πριν εξαπλωθεί και προκαλέσει ζημιές και σε διπλανά σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος, καθόταν στην αυλή του σπιτιού του και έτρωγε μακαρόνια, ενώ το εσωτερικό του σπιτιού κάπνιζε!

Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ. Βόλου και επρόκειτο να μεταφερθεί για ψυχιατρική εξέταση. Αν οι γιατροί, όπως στο παρελθόν, αποφανθούν ότι δεν χρίζει νοσηλείας, τότε είναι πιθανόν να οδηγηθεί σήμερα στο αυτόφωρο, με την κατηγορία της κοινώς επικίνδυνης βλάβης (γιατί το σπίτι είναι δικό του και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για εμπρησμό).

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος που ζει στο περιθώριο και σύμφωνα με μαρτυρίες τρώει από κάδους σκουπιδιών, την περασμένη εβδομάδα είχε βάλει ξανά φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού, με αποτέλεσμα να καούν κλινοσκεπάσματα και ένα στρώμα. Γείτονές του, εκφράζουν προβληματισμό, γιατί αν η φωτιά ξεφύγει καμία φορά θα καούν και τα δικά τους σπίτια και ζητούν να βρεθεί ένα ίδρυμα για να νοσηλευτεί, γιατί έχει ανάγκη βοήθειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.