Βολιώτης πήρε γυναίκα να προσέχει τους γονείς του και … τον κατάκλεψε!

Φυλάκιση 18 μηνών ερήμην στην κατηγορούμενη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Μάλλον… μετάνιωσε ένας Βολιώτης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2021 προσέλαβε μια γυναίκα για να προσέχει τους ηλικιωμένους γονείς του, αλλά εκείνη δεν είχε σκοπό να κάνει τη δουλειά της, αλλά να κλέβει…
Όταν η δράση της οικιακής βοηθού έγινε αντιληπτή, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, συνελήφθη, χθες δεν εμφανίστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 18 μηνών.
Όλα έγιναν στις 14 Ιουλίου 2021, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν τον τελευταίο μήνα στο σπίτι για να προσέχει τους ηλικιωμένους γονείς οικογένειας.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν ο ιδιοκτήτης τριώροφου σπιτιού στον Βόλο, ο οποίος υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα την προσέλαβαν μέσω αγγελίας που έβαλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για αναζήτηση ατόμου για να προσέχει τους δύο ηλικιωμένους γονείς του στο σπίτι.
Η γυναίκα προσλήφθηκε και είχε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας.
Ο εγγονός των ηλικιωμένων κατέθεσε ότι έλειπε σε κάμπινγκ και όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι ο προσωπικός του χώρος, που είχε διαμορφώσει και έμενε, στο υπόγειο του σπιτιού, ήταν ανακατεμένος και όπως διαπίστωσε έλειπε ο κουμπαράς με 2.200 ευρώ που υπήρχε στην ντουλάπα.
Ο νεαρός ενημέρωσε τον πατέρα του και πήγαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν την κλοπή.
Πατέρας και γιος, για να σιγουρέψουν ότι δράστης της κλοπής ήταν η γυναίκα, της είπαν ότι έχουν τοποθετήσει κάμερα στο σπίτι και το υλικό βρίσκεται στη διάθεση της Αστυνομίας.
Η γυναίκα πιθανόν πανικοβλήθηκε και ενώ έπρεπε να χορηγήσει τα φάρμακα στους δύο ηλικιωμένους που υποτίθεται ότι έπρεπε να προσέχει, άρπαξε την τσάντα, κλέβοντας από το πορτοφόλι της συζύγου του ιδιοκτήτη το ποσό των 200 € πήδηξε στην αυλή και εξαφανίστηκε!
Τις επόμενες μέρες μετά το περιστατικό έξω από την επιχείρηση του ιδιοκτήτη του σπιτιού περνούσε ο σύντροφος της γυναίκας ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν της αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά, έβριζε και απειλούσε την οικογένεια, που κατέδωσε την σύντροφο του.
Η γυναίκα που έχει ταυτοποιηθεί, χθες καταδικάστηκε ερήμην της σε 18 μήνες φυλάκιση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.