Βολιώτης υποψήφιος των πανελλαδικών “πιάστηκε” με κινητό και μηδενίστηκε

Είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει καταγραφεί στη Μαγνησία

Τρίτη χθες και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ κλήθηκαν να διαγωνιστούν για τελευταία φορά στις πανελλαδικές εξετάσεις στα θέματα της  Ιστορίας, της Φυσικής και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας .

Ωστόσο, την τελευταία ημέρα των πανελλαδικών για τα ΓΕΛ κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η διαδικασία κυλά ομαλά, ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει τα νερά. Υποψήφιος των πανελλαδικών εξετάσεων “πιάστηκε” να έχει κινητό τηλέφωνο πάνω του, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, κάτι που απαγορεύεται ρητώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο υποψήφιος από ΓΕΛ του Βόλου,κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εξέτασης ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Όταν γύρισε πάλι στην αίθουσα, ο επιτηρητής αντιλήφθηκε πως είχε πάνω του κινητό τηλέφωνο. Αμέσως κλήθηκε η λυκειακή επιτροπή και ακολουθήθηκε αυτό που προβλέπεται, δηλαδή ο μηδενισμός του γραπτού.

Ακόμη κι αν ο υποψήφιος δεν είχε μπει στον …πειρασμό να διασταυρώσει πληροφορίες για τις εξετάσεις ή να αντιγράψει και μόνο που είχε πάνω του ηλεκτρονική συσκευή ήταν σίγουρη η τιμωρία του, με τον μηδενισμό του.

Να σημειωθεί πως στη Μαγνησία είναι το μοναδικό περιστατικό τέτοιου είδους που έχει καταγραφεί κατά την περίοδο των πανελλαδικών.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.