Βόλος: 21χρονος πήγε για κάμπινγκ με την κοπέλα του με επιχειρησιακό μαχαίρι!

https://www.goodhousekeeping.com/
Απαλλάχτηκε για παράνομη οπλοκατοχή μετά τις εξηγήσεις που έδωσε

Για κάμπινγκ πήγε με τη σύντροφό του ένας 21χρονος, ο οποίος ξέχασε ένα επιχειρησιακό μαχαίρι που είχε, κάτω από τη σέλα του δικύκλου του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή. Ο νεαρός κάθισε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε αθωώθηκε με σύσταση να προσέχει στο μέλλον και να μην επαναλάβει τέτοιο λάθος.

Ο 21χρονος κατέθεσε ότι εργάζεται στο φανοποιείο του πατέρα του και το Σαββατοκύριακο πήγε με τη 18χρονη κοπέλα του για κάμπινγκ. Μεταξύ των άλλων που πήρε μαζί του το ζευγάρι, ήταν το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε προμηθευτεί στον Στρατό – υπηρέτησε στους Καταδρομείς – για να κόβει κρέας στην ακτή που πήγαν και έστησαν σκηνή.

Όταν οι δύο νεαροί επέστρεψαν, άφησαν στο σπίτι μαχαιροπήρουνα και άλλα είδη που είχαν μαζί τους, αλλά ο 21χρονος ξέχασε να βγάλει το μαχαίρι από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα του δικύκλου του.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η 18χρονη φοιτήτρια, σύντροφος του 21χρονου, που εξήγησε ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι το είχαν στο κάμπινγκ για λαχανικά – αγγούρια κ.α. και για τα κρέατα, σε ερώτηση της εισαγγελέως αν ο σύντροφός της είναι βίαιος εκείνη το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει άλλα μαχαίρια στην κατοχή του.

Η εισαγγελέας είπε ότι από τη διαδικασία προέκυψε ότι ο νεαρός δεν είχε το μαχαίρι μαζί του για άλλο σκοπό και πρότεινε την απαλλαγή του, το Δικαστήριο τον αθώωσε και αποφάσισε το μαχαίρι να κατασχεθεί και να δοθεί στον Στρατό, ενώ του έγιναν συστάσεις να μην επαναλάβει κάτι τέτοιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.