Βόλος: Χτύπησε ηλικιωμένη και τον γιο της που παραπονέθηκαν για δυνατή μουσική

Ένας 37χρονος καταστηματάρχης που καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλάκιση

Ακριβά πλήρωσε την αντίδρασή του να επιτεθεί και να χτυπήσει μια 79χρονη και τον 50χρονο γιο της, ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, επειδή του παραπονέθηκαν ότι έπαιζε δυνατά μουσική. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 37χρονο, που εκπροσωπήθηκε δια συνηγόρου, σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Το επεισόδιο είχε γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 σε Δημοτική Ενότητα κοντά στο Βόλο. Η ηλικιωμένη και ο γιος της παραπονέθηκαν στον καταστηματάρχη ότι έπαιζε δυνατά μουσική, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να χτυπήσει την ηλικιωμένη με κλωτσιά στο στήθος, η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάκωση θώρακα, κάκωση ώμου και να χτυπήσει και στο γόνατο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατά του 50χρονου γιου της, επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, στο δεξί μάτι, στη μύτη και στη γνάθο, τον έριξε στο έδαφος και τον έσυρε, προκαλώντας του κακώσεις στο κεφάλι, στον θώρακα και στην πλάτη.
Η συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε μετατροπή της κατηγορίας σε όλως ελαφρά ή απλά σωματική βλάβη, αίτημα που απέρριψε το Δικαστήριο. Τελικά ο 37χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18μηνών για τις βλάβες που προκάλεσε στον καθένα από τους παθόντες και σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.