Βόλος: Έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι … αυτόχθων ιθαγενής!

Δεν έβγαινε απ΄το αυτοκίνητο για έλεγχο, ενώ στο δικαστήριο δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Επί 45 λεπτά δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του ένας 57χρονος Βολιώτης, λέγοντας σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ότι δεν αναγνωρίζει την εξουσία κανενός και είναι αυτόχθων ιθαγενής (!) και τελικά συνελήφθη για απείθεια.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που τον άφησε ελεύθερο και θα οριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος. Το πρωί της Κυριακής ο 57χρονος αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον είδαν να σταθμεύει κοντά στο σπίτι του, επί της οδού Ρ. Φεραίου στον Βόλο.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, επί 45 λεπτά της ώρας δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του, για να υποβληθεί σε έλεγχο, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δεν αναγνωρίζει την εξουσία κανενός , καθώς είναι αυτόχθων ιθαγενής…
Τελικά, βγήκε από το αυτοκίνητο, συνελήφθη για απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου και του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Χθες ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και όπως διαπιστώθηκε ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να φορέσει προστατευτική μάσκα.
Τελικά, του έδωσε μάσκα ένας αστυνομικός, τη φόρεσε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που τον άφησε ελεύθερο και θα οριστεί σε βάρος του δικάσιμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.