Βόλος: Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τρεις μαθητές που πετάχτηκαν μπροστά στις ρόδες ανυποψίαστου οδηγού

Θα οριστεί δίκη κατά των γονέων τους

Συνεχίζεται το επικίνδυνο παιχνίδι που έχει αναστατώσει τον Βόλο και έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης, μία πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους αλλά… και τα αντανακλαστικά των οδηγών.
Μόλις πέσει το σκοτάδι, πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος. Και… όλα αυτά γιατί; για να ανεβάσουν ένα βίντεο στο tik tok!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 17χρονος και ένας 14χρονος Έλληνες, καθώς και ένας 13χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.
Οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.
Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν στο Δικαστήριο Ανηλίκων, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, ενώ οι πατέρες των δύο Ελλήνων και η μητέρα του αλλοδαπού, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και θα οριστεί σε βάρος τους δικάσιμος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, όταν διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγγελία.

Πως περιέγραψε την κατάσταση
ο οδηγός αυτοκινήτου

Οι νεαροί, οδηγός και συνοδηγός του αυτοκινήτου μιλώντας στην κάμερα περιέγραψαν πως οι ανήλικοι κάνοντας ύποπτες κινήσεις, περίμεναν να φτάσει το αυτοκίνητο κοντά και άρχισαν να πετιούνται στις ρόδες του αυτοκινήτου. Ο νεαρός οδηγός ευτυχώς σταμάτησε γιατί δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, ενώ περιέγραψε ότι παραλίγο να χτυπήσει το τρίτο παιδί.
Οι νεαροί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο περιέγραψαν ότι το «παιχνίδι» των ανήλικων είναι πολύ επικίνδυνο και ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στην πόλη και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε τρία σημεία της πόλης το τελευταίο 15νθημερο λίγο έλειψε να σημειωθούν τραγωδίες, με τρόπο καρμπόν. Το περασμένο Σάββατο, όλα έγιναν στη διασταύρωση της Αριστοτέλους με την οδό Βασσάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.