Βόλος: Έριξε στο έδαφος 54χρονο και τον ξυλοκόπησε για να τον ληστέψει

Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για ληστεία πορτοφολιού με τα 120 €

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ένας 23χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, για ληστεία, αφού ξυλοκόπησε έναν 54χρονο υπήκοο Αλβανίας και του πήρε το πορτοφόλι με 120 €.

Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, όπου απολογήθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα υπηρεσίας κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο που όρισε το Δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αφεθεί ελεύθερος.

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., διότι, κινούμενος πεζός και πλησιάζοντας τον επίσης κινούμενο πεζό παθόντα, από το πίσω μέρος, υπήκοο Αλβανίας 54 ετών, τον έριξε στο έδαφος και με τη χρήση σωματικής βίας (χτυπήματα με τα χέρια του και λακτίσματα), του απέσπασε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 120 €, καθώς επίσης και προσωπικά του έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο 23χρονος καταδιώχθηκε τόσο από τον παθόντα όσο και από διερχόμενο πολίτη που αντιλήφθηκε το εν λόγω περιστατικό, ενώ αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., προστρέχοντας άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη που είχε ακινητοποιηθεί από τους προαναφερόμενους.
Το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό, βρέθηκαν πάνω του και παρελήφθησαν από τον παθόντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.