Βόλος: Με το που πήρε εξιτήριο έβαλε ξανά φωτιά ο πυρομανής γιατρός!

Τρόμος για τους γείτονες μέσα στη νύχτα στα 3 μέτρα πάνω από το σπίτι οι φλόγες

Ξανά φωτιά έβαλε στο σπίτι του, Καραμπατζάκη με Παπάγου, ο γνωστός στις υπηρεσίες πυρομανής γιατρός, σήμερα τα ξημερώματα, ενώ υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Οι γείτονες έζησαν τον τρόμο μέσα στη νύχτα, προσπαθούσαν να σώσουν τα αυτοκίνητά τους και να ρίξουν νερό στη φωτιά με λάστιχα, ενώ οι φλόγες έφταναν στα 3 μέτρα ύψος πάνω από το σπίτι!

Ο συμπολίτης συνταξιούχος γιατρός, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έβαλε και πάλι φωτιά, τρομάζοντας τους γείτονες που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, στο σημείο πήγαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο, ενώ κάηκαν βιβλία και χαρτιά που υπήρχαν στο χώρο.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής προχθές πήρε εξιτήριο από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ο γνωστός πυρομανής γιατρός, ως υγιής.
«Χθες στις 2:45 τα ξημερώματα έβαλε μπουρλότο το σπίτι του με αποτέλεσμα οι φλόγες που έβγαιναν από τα παράθυρα να είναι τρία μέτρα πάνω από το στηθαίο.
Ευτυχώς που μια άγνωστη γυναίκα έτυχε να περνά ξημερώματα από μπροστά και μας ξύπνησε κτυπώντας τα κουδούνια του σπιτιού μας, προλάβαμε και πήραμε τα αυτοκίνητα μας από εκεί (σε ένα έλιωσε το φανάρι του από την φωτιά).
Άμεση ήταν η επέμβαση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.
Ποιος όμως θα πληρώσει τις ζημιές και ποιος θα διαφυλάξει εμάς και τις περιουσίες μας, τον κόσμο αλλά και τον ίδιο από πιο άτυχη στιγμή στο μέλλον, δε ξέρουμε», αναφέρει ο γείτονας του πυρομανή.

Ο ίδιος τονίζει ότι οι περίοικοι βρισκόταν σε κατάσταση τρόμου, κοιτούσαν να σβήσουν τις φωτιές με λάστιχα αι να σώσουν τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του συνταξιούχου ψυχικά ασθενή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.