Δύο τραυματίες από έκρηξη σε ψητοπωλείο στη 2ας Νοεμβρίου (φωτογραφίες+ video)

Κατά την αλλαγή φιάλης υγραερίου

Δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, είναι ο απολογισμός έκρηξης που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί σε ψητοπωλείο στην οδό 2ας Νοεμβρίου στο Βόλο. Τραυματίες είναι ο 54χρονος ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος που μετέφερε τη φιάλη.

Όπως μετέφερε στο magnesianews.gr η κόρη του ιδιοκτήτη, ο πατέρας της νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου και φέρει ελαφρά εγκαύματα, ενώ διέψευσε την πληροφορία που είχε διαρρεύσει, πως ο 54χρονος διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο της κουζίνας, στη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου, από τον 54χρονο και κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος, έσπασε η βιτρίνα και αναστάτωση προκλήθηκε από τον ήχο της έκρηξης στη γειτονιά.

Γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο της έκρηξης ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.
Αρχικά πήγε ασθενοφόρο που μετέφερε του τραυματίες στο Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έφτασαν 24 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς από την έκρηξη της φιάλης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο της κατάστασης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από άγνωστη αιτία, κατά τη διαδικασία αντικατάστασης της φιάλης υγραερίου, στην κουζίνα του καταστήματος.

Ο 35χρονος υπέστη επίσης εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.