Βόλος: Προσπάθησε να κλέψει από αυτόματο μηχάνημα, αλλά τον «έδειξε» η κάμερα

Καταδικάστηκε 28χρονος για απόπειρα κλοπής, οδηγείται στη φυλακή για 2 μήνες

Με τη …χαρά έμεινε ένας 28χρονος τοξικομανής που χθες τα ξημερώματα προσπάθησε να κλέψει κέρματα από αυτόματο μηχάνημα έξω από επιχείρηση μπόουλιγκ στον Βόλο, αλλά ο ιδιοκτήτης είχε προνοήσει να βάλει κάμερα και ειδοποίησε την Αστυνομία που τον συνέλαβε και θα βρεθεί στη φυλακή.
Ο νεαρός που είναι χρήστης και ζήτησε να μπει σε δωρεάν πρόγραμμα απεξάρτησης, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει ποινή δύο μηνών.
Ο νεαρός, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση του, πήγε χθες τα ξημερώματα έξω από επιχείρηση στον Βόλο, όπου υπήρχε αυτόματο μηχάνημα για να το διαρρήξει και να κλέψει τα κέρματα.
Ωστόσο ο ιδιοκτήτης προνόησε να βάλει κάμερα, με αισθητήρα κίνησης, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο ενημερώθηκε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο νεαρός, που είναι σεσημασμένος, συνελήφθη.
Στην απολογία του στο Δικαστήριο, ανέφερε ότι κοιμάται στην ταράτσα του σπιτιού του, διότι είναι εξαρτημένος και η μητέρα του τον έδιωξε από το σπίτι, είπε ότι κάνει προσπάθεια να ενταχθεί σε δωρεάν πρόγραμμα αποτοξίνωσης και ζήτησε από το Δικαστήριο να τον βοηθήσει, ενώ τόνισε ότι την ώρα της κλοπής ήταν υπό την επήρεια ηρωίνης.
Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να αποφύγει την καταδίκη και την έκτιση μέρους της ποινής του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.