Βόλος: Θρήνος για τον θάνατο 46χρονου!

Πένθος για την οικογένεια και τους φίλους του

Θρήνος στον Βόλο μετά την είδηση, ότι σε ηλικία 46 ετών πέθανε ο συμπολίτης, χημικός Πάνος Ζάρπας, με συνέπεια να βυθιστούν στο πένθος η οικογένειά του, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και συνάδελφοί του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας, που ήταν καθηγητής -χημικός στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και παρακολουθούνταν στο σπίτι του από οικογενειακό ιατρό. Ο 46χρονος βρίσκονταν δέκα ημέρες με τα συμπτώματα κορωνοϊού στο σπίτι του. Η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στις 6 το πρωί της Πέμπτης από μέλη του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, όμως ήταν αργά, καθώς ο 46χρονος είχε εκπνεύσει.

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του αδελφού του Κώστα Ζάρπα, καθηγητή, που αναφέρει ότι «αδελφέ μου…… άγγελε μου…. μου έφυγες μέσα από τα χέρια μου…. Γιατί τόσο νωρίς;;;;;;; υπόσχεση θα ανταμώσουμε σύντομα”.
Τι ίδιο συγκλονιστικές οι αναρτήσεις και άλλων προσώπων, που γνώριζαν τον 46χρονο, … «είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας άγγελος που βιάστηκε να πάει στον ουρανό. Αυτή η γη όμως τέτοιους αγγέλους τους χρειάζεται περισσότερο. Είμαστε στο πλευρό του δικού μας Κώστα και της οικογένειας του…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.