Βόλος: Το …ξημέρωσαν στην Τ. Οικονομάκη

Εν μέσω καραντίνας, έφθασαν σε… «νερομαχίες» κάτοικοι και νεαροί που διασκέδαζαν!

Το …ξημέρωσαν οι περίοικοι στην Τ. Οικονομάκη, στο κέντρο ουσιαστικά του Βόλου, για ένα ακόμη βράδυ, καθώς εν μέσω καραντίνας και λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, έφθασαν να κάνουν με νεαρούς που συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι… «νερομαχίες».

Στο αυτοσχέδιο πάρτι που είχε στηθεί νωρίτερα, αλλά κατέληξε να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, μέχρι και μετά τις δύο τα ξημερώματα, συμμετείχαν σύμφωνα με τους περιοίκους, πολλοί νεαροί, αψηφώντας προφανώς την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και τις ώρες κοινής ησυχίας. Για τη διασκέδασή τους μάλιστα, είχαν φροντίσει να έχουν στη μέση του πάρτι, αυτοκίνητο, από τα ηχεία του οποίου, μεταδίδονταν οι διάφορες μουσικές.

Προφανώς απηυδισμένοι οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, άρχισαν να πετούν νερά στους νεαρούς συγκεντρωμένους, μήπως και σταματήσουν, με συνέπεια όμως, να ανταποδώσουν με μπουκαλάκια νερού που πετούσαν στα μπαλκόνια των κατοίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκέντρωση ενημερώθηκε η Αστυνομία, αλλά μέχρι να πάει στο σημείο οι νεαροί είχαν διαλυθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.