Βόλος: Του πέταξε… κυβόλιθο γιατί του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του!

Στιγμιότυπο από τον φακό του magnesianews.gr λίγα δευτερόλεπτα μετά το συμβάν
Ένας 58χρονος σε έναν 71χρονο που μετέβη στο Νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του

Ένα… ιδιαίτερο περιστατικό καταγράφηκε στα τοπικά αστυνομικά δεδομένα, καθώς ένας 58χρονος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, φέρεται να πέταξε… κυβόλιθο (τσιμεντένιο υλικό επίστρωσης πεζοδρομίων και δαπέδων) σε έναν 71χρονο χθες το πρωί, με συνέπεια να τον τραυματίσει, γιατί του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του, καθώς τα είχε απλωμένα σκοπίμως στην είσοδο πολυκατοικίας!

Συγκεκριμένα, στις 14:10 της Τρίτης 23 Αυγούστου, στον Βόλο, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη ένας 58χρονος, διότι πρώτες πρωινές ώρες χθες, καθήμενος σε είσοδο πολυκατοικίας και έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, εξύβρισε και απείλησε δύο έναν 67χρονο και έναν 71χρονο, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε μπορούν να περάσουν.

Στη συνέχεια δράστης, όταν ο 71χρονος κάλεσε την Αστυνομία, κατευθύνθηκε πεζός στο έναντι πεζοδρόμιο, πήρε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και τον εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.
Ο τραυματίας πήγε μόνος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.