Βόλος: Ολοκληρώθηκε η πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο (συνεχής ενημέρωση- φωτογραφίες)

Με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και μελών συλλογικοτήτων

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.25 το απόγευμα από το Θόλο του Πανεπιστημίου, όπου έγινε και η αρχική συγκέντρωση, η πορεία που είχε προγραμματιστεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και μελών συλλογικοτήτων, αλλά και αντιεξουσιαστών.
Η πορεία, αφού προχώρησε από κεντρικούς δρόμους της πόλης, (Δημητριάδος, Καρτάλη, Αναλήψεως, Ιωλκού, Ιάσονος), κατέληξε πάλι στο Πανεπιστήμιο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, χωρίς να προκληθούν εντάσεις στη διαδρομή ή οτιδήποτε άλλο. Οι διοργανωτές είχαν κρεμάσει πανό στο Πανεπιστήμιο που έγραφε «Καρκίνος στον αέρα, καρκίνος στο νερό, φιέστες και λαμπάκια που γράφουν Μονακό».

Παράλληλα με την πορεία, ξεκίνησε και η τελετή φωταγώγησης της πόλης μπροστά από το Ηρώο. Μάλιστα όταν ανέβηκε στην σκηνή ο παρουσιαστής, Σωτήρης Πολύζος, κάποιοι ακούστηκαν να φωνάζουν «Μπέο φασίστα ο πρώτος μες στη λίστα».

Στην πορεία που ήταν ειρηνική, δεν προκλήθηκαν επεισόδια, παρά κάποια μεμονωμένα περιστατικά όπου μέλη της πορείας έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και πέταξαν τρικάκια. Τελικά, λίγο μετά τις 21.30 δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία τόσο η Δημητριάδος όσο και η Ιάσονος.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.