Βουλευτές, Νομαρχιακή και Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μπέος ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα και εμπάθεια»

Πήραν πολιτική θέση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σαφή και ισχυρή πολιτική θέση απέναντι στα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου εναντίον των ακαδημαϊκών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έλαβαν οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, όπως και η Νομαρχιακή Επιτροπή και η νεολαία του κόμματος, τονίζοντας σε κοινή ανακοίνωσή τους πως ο Δήμαρχος ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα, ανοησία και εμπάθεια.

Ο Αχιλλέας Μπέος για ακόμη μια φορά, χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο και καμία βάση σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη , ερωτηθείς σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή τον αποχαρακτηρισμό ακινήτου στην Αθηνών, επιτέθηκε κατά των καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συγκρίνοντας τους με τον κατηγορούμενο για κατά συρροή βιασμό ανηλίκων γνωστό ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη! «Στο ίδιο επίπεδο με τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη είστε» είπε για τους καθηγητές ο Αχιλλέας Μπέος, κατηγορώντας τους συλλήβδην ως υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα και ότι δεν μπορούν να φορούν ρόμπες και να το παίζουν μάγκες! Παράλληλα πήγε ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας λόγο για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από καθηγητές σε φοιτήτριες σημειώνοντας ότι «Βαθμολογούν ανάλογα με το πώς τους χαμογελούν οι φοιτήτριες».

Σήμερα, οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Νεολαία του κόμματος έδωσαν τη δική τους πολιτική απάντηση, στηρίζοντας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τους ακαδημαϊκούς υπογραμμίζοντας πως το Π.Θ. αποτελεί κέντρο της πνευματικής ζωής της πόλης και τόνισε πως ο Δήμαρχος ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας:

«Αυτή την φορά ο Δήμαρχος του Βόλου κατάφερε το απίστευτο. Ξεπέρασε τον ίδιο τον εαυτό του σε χυδαιότητα, ανοησία και εμπάθεια με την επίθεση που έκανε σε βάρος των μελών της τοπικής Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του θεσμού που αποτελεί κέντρο της πνευματικής ζωής της πόλης, εστία δημιουργίας αναπτυξιακών προτάσεων και βασικό πνεύμονα της τοπικής οικονομίας, δηλαδή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Όλοι οι κοινωνικοί φορείς- όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν τις αθλιότητες της Δημοτικής Αρχής που στρέφονται ενάντια στη πόλη και την ιστορία της.

Πιστεύουμε ότι περαιτέρω σχόλια είναι περιττά, τον παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας του Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.