Βράβευση της «Μαγνησίας» απ΄τον «Ιππόκαμπο»

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής της πίτας

Μέσα σε μια όμορφη, φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, για την οποία είχαν φροντίσει άριστα, τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου ατόμων με κινητική αναπηρία «Ιππόκαμπος», έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, στο εστιατόριο «Καναράκια», η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας.
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και πολλών παρευρισκόμενων, μελών και φίλων του συλλόγου, καθώς και εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και άλλων συλλόγων, πραγματοποιήθηκε η βράβευση τοπικών έντυπων και τηλεοπτικών ΜΜΕ.
Η εφημερίδα «Μαγνησία», τιμήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ., για την κάλυψη και δημοσιοποίηση των δράσεων που αφορούν στο σωματείο, την ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν στα ΑμεΑ και την γενικότερη συνεργασία.
Από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πέτρο Μπέλλο, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του «Ομίλου Καρεκλίδη», ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι η δημοσίευση θεμάτων του κάθε φορέα, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση των ΜΜΕ, αλλά στην περίπτωση του «Ιππόκαμπου» είναι παράλληλα, ξεχωριστή τιμή που προσφέρει ικανοποίηση η όποια συνεργασία, καθώς αποδεδειγμένα, πρόκειται για σωματείο, που έχει αναδείξει ζητήματα, τα μέλη του προσπαθούν, βάζουν στόχους και πετυχαίνουν. Τόνισε ότι οι ευχές, τόσο του εκδότη, όσο και των συναδέλφων – εργαζομένων στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», για συνέχιση του έργου του «Ιππόκαμπου», πρέπει να τους συνοδεύουν, τονίζοντας ότι τόσο η «Μαγνησία», όσο και το «Ράδιο-Ένα», θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν, όλα τα ζητήματα που αφορούν, ασφαλώς και στο αναπηρικό κίνημα.
Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν πέρα από τα ΜΜΕ, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Λάζαρος Γαϊτάνης, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος αλλά και ο γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μιχάλης Μεικόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.