Βραβεύτηκε για πρωτοποριακή κλινική έρευνα ο Βολιώτης γυναικολόγος Παναγιώτης Πολύζος

Ο γνωστός Βολιώτης μαιευτήρας- χειρουργός γυναικολόγος και ειδικός αναπαραγωγής κ. Παναγιώτης Πολύζος τη στιγμή της βράβευσης
Βραβείο για την Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute οf Life του ΙΑΣΩ

Μια σημαντική διάκριση έλαβε την Τρίτη, ο γνωστός Βολιώτης μαιευτήρας- χειρουργός γυναικολόγος και ειδικός αναπαραγωγής κ. Παναγιώτης Πολύζος από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, λαμβάνοντας το Βραβείο Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, μαζί με τους συνεργάτες ιατρούς της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute οf Life του ΙΑΣΩ.

Το Βραβείο Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) 2020 έλαβε η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute οf Life του ΙΑΣΩ για την πρωτοποριακή κλινική έρευνα της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου.
Μέλος του ιατρικού team, που καινοτομεί, μέσω της έρευνας είναι και ο Βολιώτης μαιευτήρας- γυναικολόγος κ. Παναγιώτης Πολύζος, ο οποίος έλαβε μαζί με τους συναδέλφους του το βραβείο και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Η βράβευση έγινε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής, όπου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών βράβευσε γενικότερα την επιχειρηματική αριστεία, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Μιλώντας στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ο κ. Πολύζος τόνισε πως “Η έρευνά μας δεν αποτελεί επίσημη πρακτική. Έχουμε όμως την αισιοδοξία ότι αυτό που ερευνούμε λειτουργεί. Μέχρι στιγμής έχουν γεννηθεί δύο παιδιά με αυτή τη μέθοδο και υπάρχουν κι άλλες εγκυμοσύνες σε εξέλιξη. Ήταν μεγάλη τιμή και ικανοποίηση η επιβράβευση από ένα φορέα που έχει καθιερώσει ως σημείο αναφοράς της ελληνικής καινοτομίας αυτά τα βραβεία”.
Να σημειωθεί, ότι η κλινική έρευνα της μεθόδου «Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου» τελεί υπό την αδειοδότηση και την εποπτεία της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.