Βρέθηκε κλίνη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο για τον 20χρονο ντελιβερά- Σοβαρή η κατάστασή του

Ενεπλάκη χθες σε τροχαίο επί την Κ. Καρτάλη

Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ήταν ο 20χρονος ντελιβεράς που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στην Κ. Καρτάλη. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου σε βαριά κατάσταση. Διασωληνώθηκε όμως εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχαν κλίνες. Σήμερα ωστόσο, βρέθηκε κλίνη στη ΜΕΘ και μετακινήθηκε εκεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesianews.gr ο νεαρός έχει βαριά τραύματα στο κρανίο αλλά και στον θώρακα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Πως έγινε το τροχαίο
Στις 7 χθες το απόγευμα στο Βόλο (συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Μαγνήτων), ΙΧ αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας 40 ετών και κινούμενο επί της οδού Μαγνήτων με κατεύθυνση από δύση προς ανατολή, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα Ρ-2 (STOP) που υπήρχε στην πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Το σκούτερ οδηγούσε ένας 20χρονος που κινούνταν επί της οδού Κ. Καρτάλη με κατεύθυνση από νότο προς βορρά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

Στους δύο εμπλεκόμενους στο ατύχημα έγινε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.