«Βρήκα τα ναρκωτικά σε… τιμή ευκαιρίας για προσωπική χρήση»

Δήλωσε και αφέθηκε ελεύθερος με όρους ένας 23χρονος με 350 γραμ. χασίς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Βόλο με 350 γραμμάρια χασίς.
Ο νεαρός κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή, που αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του, με όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Ο νεαρός, που μένει στον Βόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι είναι εργάτης, είναι χρήστης ναρκωτικών εδώ και τέσσερα χρόνια, έφτασε στο σημείο να καπνίσει περίπου 10 γραμ. κάνναβης την ημέρα και είπε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά που βρήκε σε χαμηλή τιμή, ένα μέρος από τα οποία είχε με υπολείμματα καλλιέργειας που έκανε πριν χρόνια στο Πήλιο και δεν ήταν καλής ποιότητας.
Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν έξι νάιλον συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 307,72 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 43,5 γραμμαρίων. Επίσης μια συσκευασία με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7,78 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας τρίφτης κάνναβης και χρηματικό ποσό 450 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.