Βροχοπτώσεις εκδηλώνονται σε όλη σχεδόν τη Μαγνησία

Φωτό αρχείου
Κατολισθήσεις σε σημεία του Πηλίου, ανοικτός ο δρόμος κυκλοφορίας. Προβλήματα στη λειτουργία σχολείων

Βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες εκδηλώνονται από χθες το βράδυ σε περιοχές της Μαγνησίας, με τα πρώτα προβλήματα να σημειώνονται κυρίως στην περιοχή του Πηλίου, όπως στο Ανήλιο και στα Χάνια, από κατολίσθηση, ωστόσο ο δρόμος είναι ανοικτός. Σύμφωνα με δηλώσεις στο “Ράδιο-Ένα” της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, το μεσημέρι αναμένεται πιθανή ένταση των φαινομένων, ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες, παραμένουν σε ετοιμότητα. Στους 2 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο στα Χάνια Πηλίου. Στο μεταξύ σύμφωνα με την πρόγνωση της ημέρας, για σήμερα στη Μαγνησία, βροχερός θα είναι ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Απαγορευτικό του απόπλου για το «Ερατώ» από το λιμάνι της Αλοννήσου για τον Βόλο.
Λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο Πήλιο με την έντονη βροχόπτωση δεν λειτουργούν σήμερα το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές Τάξεις στο Τρίκερι, καθώς ένας χείμαρρος εμπόδισε τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν.
Προβλήματα υπάρχουν στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο στο Λαύκο, καθώς δεν έχουν ρεύμα, εξαιτίας κεραυνού που έπεσε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στον Λαύκο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.