Ξεκινούν από σήμερα οι εκπτώσεις στον Βόλο

Φωτό αρχείου
Πρόταση για κλειστά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου

Ξεκινούν από σήμερα και στα καταστήματα του Βόλου οι θερινές εκπτώσεις. Πρόταση για κλειστά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου στη πόλη μας απ΄τον Εμπορικό Σύλλογο.
Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα, 13 Ιουλίου για να ολοκληρωθούν για την πόλη μας το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι εκπτώσεις για τα καταστήματα του Βόλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Όπως τονίζεται, «κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες, ενώ συμπληρωματικά δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης. Έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν μέλη μας, που καλοπροαίρετα και στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον σχετικό φόρτο εργασίας, δεν αναγράφουν στα υπό έκπτωση προϊόντα διπλές τιμές αλλά καταφεύγουν στην χρήση γενικευμένου ποσοστού μείωσης. Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση όλων των όμορων Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας δια μέσου της Ο.ΕΜ.Ε. Θεσσαλίας κι όπως κάθε χρόνο κατά το θερινό μήνα , προτείνει στα μέλη – καταστήματα όπως παραμείνουν κλειστά την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.