Ξεσπά σε λυγμούς ο πατέρας των θυμάτων: Καλύτερα να τον σκότωνα εγώ (βίντεο)

«Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου»

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στη Μακρινίτσα, μετά το διπλό φονικό με θύματα δύο αδέρφια, της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου. Η κοινωνία του Πηλίου δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό των δύο ανθρώπων. Φερόμενος ως δράστης ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, κ. Αποστόλης, μίλησε αρχικά τηλεφωνικά στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live, μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του. «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και παίρνει την αστυνομία. Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Ήρθε το παιδί μου και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου εγώ. Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Δεν θα γυρίσουν. Μόνο το εγγόνι μου μου έμεινε παρηγοριά μου. Εδώ και τέσσερις μήνες τα παιδιά βρίσκονταν σε διάσταση…Δυο χρόνια παντρεμένοι. Έπαιρνε, απειλούσε ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη, χτύπησε εμένα χτύπησε την κόρη μου και μπροστά στα όργανα, στην αστυνομία απείλησε ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Ήρθε να συζητήσει με την κόρη μου δήθεν για διαζύγια και τα λοιπά”.

Ο άτυχος πατέρας, σε άλλες δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: «Ζηλευε υπερβολικά την κόρη μου. Μέχρι τώρα τελευταία έλεγε πως δεν είναι δικό του το παιδί. Έλεγε για τεστ dna και του έλεγα «κάνε αγόρι μου, κάνε» . «Μου έχετε κάνει ψυχολογικό πόλεμο» μας έλεγε. Πως είνα ο ψυχολογικός πόλεμος; Μετά ήρθε εδώ, την Πέμπτη , αρχισε να με χτυπάει, μπηκε μπροστά η κόρη μου να με προστατεύσει και τις έφαγε κι αυτή. Σε ερώτηση εάν πήγε η οικογένεια στον Εισαγγελέα ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά «Σήμερα ήταν να τελειώσουμε τα δικαστήρια, ασφαλιστικά μέτρα κτλ. , αλλά δεν προλαβαμε. Δυστυχώς».
Ο πατέρας όμως των δύο παιδιών αναφέρθηκε στον φερόμενο ως δράση και στην συμπεριφορά του, που οδήγησε την κόρη του στο να αναζητήσει βοήθεια.
«Απειλησε μπροστά στα όργανα ότι θα θρηνησουμε θύματα. Το είχε προμελετημένο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραίος, χαρούμενος. Μετά αρχίσαν. Τη χτυπούσε, δεν μας τα έλεγε όμως η κορη μου και πριν τέσσερις μήνες είπε η κορη μου «μπαμπα, μαμά βοηθήστε με» και πήγαμε και τη συμμαζέψαμε. ήταν έτοιμος να χτυπήσει και το παιδί του. Γι αυτό και το προστάτεψα με όλη μου την ψυχή για να μην κάνει κακό και στο παιδί».

Κατόπιν, και η μητέρα των θυμάτων μίλησε τηλεφωνικά στο T-live. «Να σαπίσει μπορεί μέσα στη φυλακή; Κάτι να κάνει. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα και μετά κατέβηκε η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται. Άφησε εμένα και έπιασε εκείνη. Είχαμε κάνει εισαγγελικές παρεμβάσεις, είχαμε πει, είχαμε κάνει. Τίποτα.
Στην πορεία έβγαλε την συμπεριφορά. Είχε είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά, αλλα δεν του έδωσε σημασία και η κόρη μου δε νόμιζε ότι θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Αποφάσισε με το παιδάκι να φύγει από το σπίτι. Γιατί έχουμε κι ένα εγγονάκι μας δυόμισι χρονών. Άρχισε έβριζε, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, κλειδώσαμε πήραμε την αστυνομία, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία και μπήκε μέσα. Θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω».
» δήλωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.