Υπέκυψε στα τραύματά του ο 69χρονος οδηγός του δίκυκλου που συγκρούστηκε με ΙΧ στην Αθηνών

Το αυτοκίνητο παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι, τρεις σχεδόν ώρες αφότου τραυματίστηκε βαρύτατα ένας 69χρονος, οδηγός δικύκλου, μετά από τροχαίο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Το ατύχημα έγινε στις 12.15, επί της οδού Αθηνών, στη συνοικία Αϊβαλιώτικα, σε κέντρο διασκέδασης, όπου υπάρχουν σηματοδότες, όταν συγκρούστηκαν, το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, με Ι.Χ αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Ν. Αγχίαλο προς Βόλο.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Fiat Stilo, οδηγούσε ένας 79χρονος που μεταφέρθηκε πιο ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, που δεν χρειάστηκε να επέμβει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέστη κατάγματα πλευρών, πνευμονοθώρακα και ανοιχτό τραύμα κνήμης.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Ο οδηγός του δικύκλου φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τροχονόμοι έκαναν αλκοτέστ και στα δύο οδηγούς με αρνητικό αποτέλεσμα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.