Υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών

Ένας 52χρονος που συμμετείχε σε κολημβητικούς αγώνες βεταράνων στο κολυμβητήριο Βόλου

Σοκ προκάλεσε χθες το απόγευμα η κατάρρευση 52χρονου που συμμετείχε σε κολυμβητικούς αγώνες βετεράνων που διαξάγονται στο κολυμβητήριο Βόλου, ο οποίος υπέστη ανακοπή και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έντρομοι οι συναθλητές του αλλά και οι θεατές που βρέθηκαν στο κολυμβηρήριο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες είδαν τον αθλητή να καταρρέει μπροστά στα μάτια τους την ώρα που προετομαζόταν να λάβει μέρος στο αγώνισμα 1500μ. ελεύθερο.

Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει η διοργανωτές και η παρουσία εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδευμένων κατάλληλα για να παρέχουν άμεση βοήθεια επιχείρησαν να τον επαναφέρουν με μαλλάξεις και καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση. Όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο ο γιατρός του πληρώματος με τη χρήση απινιδωτή προσπάθεσε και αυτός με την σειρά του να τον επαναφέρει. Ευτυχώς ο σφυγμός του 52χρονου επανήλθε μετά από πολλές προσπάθειες και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΤ του νοσοκομείου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.