Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου ο Ιάσονας Αποστολάκης (video)

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της δημοτικής παράταξης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, με ομόφωνη απόφαση δια ανατάσεως της χειρός των παριστάμενων στη γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” αναδείχτηκε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης. Στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα, ο οποίος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι επικεφαλής, να αφήνει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όσων συνέβαλαν στο να γίνει μια κομματική όπως την χαρακτήρισε επιλογή, αποχωρώντας από την εκδήλωση μετά την τοποθέτησή του, επιστρέφοντας όμως στη συνέχεια για να ασπαστεί τον κ. Αποστολάκη ευχόμενος καλή επιτυχία, αφού προηγουμένως είχε μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για τον ίδιο αλλά και τον κοινό αγώνα που έδωσαν τα 4,5 αυτά χρόνια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Σημαντική παράμετρος στην αποψινή εκδήλωση είναι και η παρουσία του δημοτικού συμβούλου της “Επιλογής Ευθύνης” Φώτη Λαμπρινίδη ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη ουσιαστικής συμπόρευσης προκειμένου να “σκιστεί” όπως είπε η μελανή σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία από τη Δημοτική Αρχή Μπέου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, ο διοικητής του νοσοκομείου Βόλου και δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Δραμητινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Κοκκινάκη, Κώστας Γαργάλας και Ελένη Ανδρέου Μεϊκοπούλου, τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” που δημιουργήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, μετά την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δρόμοι Συνεργασίας για την Ανατροπή και την Αλληλεγγύη” επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτης Πατσιαντάς για τον οποίο δεν έλειψαν οι αιχμές από τους πρώην συντρόφους του.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Αποστολάκης άσκησε έντονη κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μπέου λέγοντας ότι όλοι ακούν για τον Βόλο και αλλάζουν πορεία, ακόμη και οι επενδυτές, επισημαίνοντας ότι η παράταξή του μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση θέτοντας ως στόχο μία πόλη με οικολογικό αποτύπωμα και σεβασμό στο περιβάλλον, με εύκολες και εναλλακτικές μετακινήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό, με δυνατότητα να διαμορφώνει ένα περιβάλλον για να μπορεί να ανθίσει το επιχειρήν και να αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της απασχόλησης που ακουμπά τη νέα κυρίως γενιά.

Ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Αποστολάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.