Νέα υπόθεση μαστροπείας διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας

Με προσαγωγής 28χρονης από τη Ρουμανία αναζητείται ο μαστροπός

Με νέα υπόθεση μαστροπείας διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για την εξάρθρωση κυκλώματος που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής. Ήδη η Αστυνομία έχει ασχοληθεί τοπικά με άλλες δύο παρόμοιες υποθέσεις τον Νοέμβριο του 2017 με δύο Ρουμάνες και τον Μάρτιο του 2018 με μια νεαρή Ουκρανή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα που είχαν εντοπίσει και τον περασμένο Νοέμβριο, αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες, που θα βρισκόταν στο Βόλο. Τελικά κλείστηκε ραντεβού με μια 28χρονη από τη Ρουμανία και σε ξενοδοχείο του Βόλου, παρουσιάστηκε ως «πελάτης» αστυνομικός, ενώ είχε προσυμφωνηθεί να πληρώσει 100 €.

Στο ξενοδοχείο παρουσιάστηκε στις 7.30 χθες το απόγευμα ο αστυνομικός – «πελάτης» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν η αλλοδαπή τα πήρε, προσήχθη στο Αστυνομικό μέγαρο.

Όπως διαπιστώθηκε η νεαρή έχει έλθει και άλλες φορές στο Βόλο, βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα και μετά την κατάθεση που έδωσε αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.
Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται για μαστροπεία, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.