Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στη Μαγνησία

Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"

Η Μαγνησία είναι μεταξύ των περιοχών που μπαίνει στο στόχαστρο του καύσωνα και προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς. Μάλιστα, φαίνεται από τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου ότι μόνο η δυτική Μαγνησία είναι στην κατηγορία κινδύνου 3, ενώ η ανατολική Μαγνησία είναι στη μέση κατηγορία κινδύνου.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε:

Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα & περιοχές σε Εύβοια και Μαγνησία
Πελοπόννησο
Δυτική Ελλάδα
Κρήτη
Δωδεκάνησα
Σάμο
Ικαρία

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Τέλος, παρακαλούνται όλοι τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.