Ζευγάρι στον Βόλο πιάστηκε στα χέρια και αλληλομηνύθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς

Αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην ποινική διαμεσολάβηση

Στα χέρια πιάστηκαν σύντροφοι στον Βόλο, παραμονές Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν, να καταλήξουν στο κρατητήριο κι έπειτα στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

Ειδικότερα, στα χέρια ήρθαν ένας 43χρονος με τη 44χρονη σύντροφό του με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα στη 1 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι δύο σύντροφοι κατέθεσαν μήνυση ο ένας στον άλλο και συνελήφθησαν, ο άνδρας με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να χτύπησε την 44χρονη σε όλο το σώμα και η 44χρονη με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να χτύπησε τον 43χρονη στο πρόσωπο και στο μάτι.

Οι δύο σύντροφοι φαίνεται πως και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν βίαια επεισόδια, καθώς ο άνδρας έκανε λόγο για χτυπήματα στο πλευρό του από κλωτσιά της 44χρονης, και στο νύχι του χεριού του από δάγκωμα, ενώ δεν επέτρεψε την επιστροφή της 44χρονης στο σπίτι, προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια ρούχα και προσωπικά είδη, λέγοντας πως θα τα ετοίμαζε εκείνος και θα τα άφηνε συσκευασμένα στην αυλή του σπιτιού να τα παραλάβει.

Ο 43χρονος ισχυρίζονταν πως η 44χρονη του έχει δημιουργήσει ψυχολογικά και γι’ αυτό αρνήθηκε την είσοδό της στο σπίτι, ακόμη και για τη συγκέντρωση των προσωπικών της ειδών. Δεν αρνήθηκε ωστόσο να της δώσει ό,τι χρειάζεται από το σπίτι που διαμένουν, όπως και έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές που της ανήκουν.

Οι δύο σύντροφοι πέρασαν το βράδυ τους στα κρατητήρια και  βρέθηκαν χθες το μεσημέρι ενώπιον Δικαστών και Εισαγγελέα. Συμφώνησαν και οι δύο  στην πρόταση της Δικαστού να διερευνηθεί η δυνατότητα της ποινικής διαμεσολάβησης. Η δικάσιμος ορίστηκε για την επόμενη Πέμπτη και μέχρι τότε ο 43χρονος και η 44χρονη αφέθηκαν ελεύθεροι και από Δευτέρα θα έρθουν ενώπιον του Εισαγγελέα για να συμμετάσχουν στην ποινική αυτή διαδικασία που συμφωνήθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.