Ζητούν τον πειθαρχικό έλεγχο του Δημήτρη Λιβογιάννη

Αναφορά Οικονόμου και Λαμπρινίδη στον δικηγορικό σύλλογο για απρεπή συμπεριφορά

Αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου για την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του δημοτικού συμβούλου και δικηγόρου, κ. Δημήτρη Λιβογιάννη, κατέθεσαν, την περασμένη Παρασκευή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», κ. Νατάσα Οικονόμου και Φώτης Λαμπρινίδης, μετά από την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του πρώτου σε βάρος κυρίως της κ. Οικονόμου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της «Επιλογής Ευθύνης», παρουσιάζοντας στην αναφορά τους αναλυτικά το συγκεκριμένο θλιβερό και απαξιωτικό για το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δικηγορικού Λειτουργήματος γεγονός και επικαλούμενοι, ως αδιάψευστο μάρτυρα, το σχετικό βίντεο από τη συνεδρίαση, επισημαίνουν ότι ο κ. Λιβογιάννης επέδειξε μία απαράδεκτη επιθετική συμπεριφορά, κινούμενος παντελώς απρόκλητα εναντίον της κ. Οικονόμου με απειλητική διάθεση. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι υπογραμμίζουν ότι η συμπεριφορά του αυτή, η οποία ευλόγως εκλήφθηκε ως ευθεία και άμεση απειλή για επικείμενη χειροδικία σε βάρος της, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση άλλων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι τον συγκράτησαν και τον απομάκρυναν.

Η κ. Οικονόμου και ο κ. Λαμπρινίδης, στην αναφορά τους, χαρακτηρίζουν ως αναξιοπρεπή και απρεπή τη συμπεριφορά του κ. Λιβογιάννη και ως εκ τούτου αντίθετη στις σχετικές διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων και του Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Λειτουργήματος. Γι’ αυτό τον λόγο ζητούν από τον Δικηγορικό Σύλλογο τον πειθαρχικό έλεγχο του μέλους του, κ. Δ. Λιβογιάννη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.