Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η Κυβέρνηση έχει εντρυφήσει στην πολιτική απάτη»

Όπως δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα» η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Το γεγονός ότι η «Κυβέρνηση έχει εντρυφήσει στην πολιτική απάτη», δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5» και τον Γιώργο Καρεκλίδη, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «εμείς πιστεύουμε ότι η Ε.Ε πρέπει να διαλυθεί γιατί λειτουργεί σαν Δεσποτεία, ενώ ήδη οι Έλληνες έχουν υποστεί την κατάλυση της Δημοκρατίας. Φυσικά δεν μας αφήνουν αδιάφορους οι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι λαοί της Ευρώπης και παρακολουθούμε τις εξελίξεις», ενώ σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός, πρέπει να πάρει τη μοίρα του στα χέρια του».
Σύμφωνα με την ίδια, «η Κυβέρνηση ψεύδεται, έχει εντρυφήσει στην πολιτική απάτη τα τρία τελευταία χρόνια», ενώ χαρακτήρισε «παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και είναι ψέμα ότι μετά τον Αύγουστο θα αλλάξει η κατάσταση, καθώς θα συνεχιστεί η εποπτεία».
Η κα Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε και στο θέμα των πλειστηριασμών, λέγοντας ότι «στον Βόλο έχετε την εμπειρία των αποτελεσμάτων αυτής της πολιτικής. Το σπίτι ενός συμπολίτη σας εκπλειστηριάστηκε στη Λάρισα. Ένα προς ένα τα ψέματα ο κάθε πολίτης από μόνος του, μπορεί να τα καταρρίψει»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.