«1083 χρόνια Ολυμπιακός Βόλου»!

Η γενέθλια γιορτή των «ερυθρόλευκων»

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για τα 83 χρόνια δραστηριοποίησης του συλλόγου, σε πολλά αθλήματα, με πρώτο φυσικά το ποδόσφαιρο.

Παλαιοί παράγοντες του συλλόγου, η νυν διοίκηση και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων αλλά και των οργανωμένων οπαδών, όπως και παιδιά των ακαδημιών, βρέθηκαν στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς εορτάζοντας τα 83 χρόνια του συλλόγου και ελπίζοντας σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Την ίδια στιγμή παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου που υπηρέτησαν την ομάδα σε επιτελικές θέσεις έστειλαν τις δικές τους ευχές ελπίζοντας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα γιορτάσει τα 1083 χρόνια ζωής. οι κκ Κλήμης, Παπαγιάννης και Καραμίχαλος («ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Ολυμπιακό Βόλου, που άντεξε τρεις φορές και δεν έσβησε» είπε μεταξύ άλλων) τοποθετήθηκαν, τονίζοντας τη σημασία ο κόσμος να παραμένει δίπλα στον σύλλογο, για να παραμένει αυτός δυνατός.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας στάθηκε στη σημασία της ανάπτυξης του συλλόγου ακόμη και με την ενίσχυση των μελών του, προαναγγέλλοντας σχετική εξόρμηση προς όλα τα τμήματα. «Όσο πιο πολλά τα μέλη τόσο πιο δυνατός ο σύλλογος σε όλα τα θέματα και στην κοινωνία» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, καλώντας κάθε φίλο της ομάδας να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια, ακόμη και με το ελάχιστο ποσό μίας ετήσιας συνδρομής. Άλλωστε ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος, τονίζοντας ότι δεν ξέρει αν θα είναι επικεφαλής του συλλόγου καθώς ήδη διανύουμε εκλογικό έτος για την ανάδειξη νέου ΔΣ των συλλόγων.

Παράλληλα, ο Νίκος Τσεκούρας αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι αυτή πιστώνεται την όλη προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από την άλλη στην ομιλία του επεσήμανε την ανάγκη η ΠΑΕ να στρέψει το βλέμμα της προς τα παιδιά των ακαδημιών, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και να προσφέρουν με όλες τις δυνάμεις τους σ’ αυτή.

Από την άλλη, ο παλαιός αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιασών Χατζής βρέθηκε στην εκδήλωση για να επισημάνει την ανάγκη ο σύλλογος να παραμείνει ζωντανός, κάτι που θα φαίνεται όπως σημείωσε από τον αριθμό των παλαίμαχων που θα υπάρχουν διαθέσιμοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.