2,5 μήνες προπονήσεων και προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Είναι δεδομένη η θέληση τόσο των μελών του αγωνιστικού τμήματος όσο και των διοικούντων του Ολυμπιακού Βόλου για άμεση έναρξη της επίσημης αγωνιστικής δράσης, χωρίς νέες καθυστερήσεις, γι’ αυτό και παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις όσον αφορά τις προσφυγές της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αφού πλέον η προετοιμασία χρονικά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Θα πρέπει ν’ αναλογιστεί κανείς ότι η προετοιμασία έχει ήδη συμπληρώσει 2,5 μήνες, κάτι που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ για τα παγκόσμια δεδομένα (η πρώτη συγκέντρωση είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου). Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια που θα συμπλήρωναν έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος(!), ωστόσο τα φιλικά δεν αρκούν για μία επαγγελματική ομάδα, ακόμη και στην κατηγορία της Football League. To θετικό είναι πάντως ότι πέρα από τις πρώτες ημέρες περιπλάνησης, ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε στο δικό του προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο, όπου και σταθερά πραγματοποιεί την προετοιμασία του.

Ετοιμάζεται για την Παναχαϊκή

Όσον αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας, το φιλικό με την Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει την ευκαιρία στον Στέφανο Ξηροφώτο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσουν και να «σπάσουν» μ’ αυτόν τον τρόπο τη ρουτίνα των προπονήσεων σε καθημερινή βάση.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει θετικά στοιχεία στα φιλικά που έχει δώσει υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου, αλλά και κάμποσα σημεία πάνω στα οποία πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά. Ειδικά με έναν αντίπαλο που έχει ενισχυθεί αρκετά φέτος, και μετά τις προσθήκες των Γλύκου και Αθανασιάδη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 2.  Απών αναμένεται να είναι μόνο ο Κώστας Γεωργακόπουλος, που ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό, ενώ δεν θα λείψουν οι δοκιμές από πλευράς τεχνικού επιτελείου στον αγωνιστικό χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.