48 χρόνια μετά: Η άνοδος της Νίκης στη Super League την 1η Ιουνίου 2014 (pics+vids)

Ήταν σαν σήμερα, 1η Ιουνίου του 2014, όταν η Νέα Ιωνία και ο Βόλος πήραν… φωτιά, καθώς οι «κυανόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους και σφράγισαν το εισιτήριο για την Α’ Εθνική κατηγορία, μετά από 48 ολόκληρα χρόνια!

Με μία θεαματική πορεία στην τότε κατηγορία της Football League (B’ Εθνική), η Νίκη Βόλου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς, τρεις μόλις λιγότερους από την Κέρκυρα, ωστόσο η συνέχεια είναι και πλέι όφ ανόδου με τη συμμετοχή οκτώ συνολικά ομάδων. Ως υπερπρωταθλήτρια των δύο ομίλων της κατηγορίας, η Νίκη Βόλου έφτασε τους 29 βαθμούς έναντι 28 της Κέρκυρας, ενώ στη διαδικασία συμμετείχε και ο Ολυμπιακός Βόλου που κατέκτησε την τρίτη θέση, για να αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την Ξάνθη, χωρίς ωστόσο να παίρνει αυτό που επεδίωκε.

Το εισιτήριο από πλευράς Νίκης για άνοδο σφραγίστηκε με ένα θεαματικό 4-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επί του Ηρακλή (με χατ τρικ του Αντόνιο Ανιέτε ενώ το 1-0 το είχε σημειώσει ο Τζιώρας), με τον κόσμο να γιορτάζει τη μεγάλη εκείνη επιτυχία με πάθος!

Δείτε βίντεο από εκείνη τη βραδιά:

YouTube player
YouTube player
YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.