Ηττήθηκαν με 0-2 οι Νέοι της ΕΠΣΘ από την Εύβοια

Φάση από την αναμέτρηση των Νέων της ΕΠΣΘ με την Εύβοια με πρωταγωνιστή τον Κολώνια

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ ηττήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από την ανώτερη ομάδα της Εύβοιας με 0-2 στο Βασδέκειο, με αποτέλεσμα να επισφραγιστεί ο αποκλεισμός τους από την επόμενη φάση, αφού είχαν μόνο μικρές μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση.

Η ομάδα της Εύβοιας ευτύχησε στην πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρηση να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα, μόλις στο δεύτερο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν όμορφα εκτός περιοχής των αντιπάλων τους , με τον Ρουμελιώτη που ήταν ο τελικός αποδέκτης, να επιχειρεί ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Τάσου, για το 0-1. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, χάνοντας μερικές ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ. Στο 4′ ο Μεταξάς είχε δοκάρι, στο 25′ ο Τζαφέρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Τάσο, αλλά αστόχησε, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τη δεξιά δοκό, ενώ στο 35′ ο Μακρής είχε νέο δοκάρι, φτάνοντας κοντά στο 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και ρυθμό. Η Εύβοια είχε ξανά την πρώτη καλή στιγμή για γκολ στην επανάληψη, με ένα αριστερό σουτ του Πόγκα στο 64′, με το που πάτησε περιοχή, το οποίο έφυγε ένα μέτρο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (69’), η Εύβοια “κλείδωσε” τη νίκη της, καθώς κέρδισε πέναλτι, σε προσπάθεια του Αφεντίτσα να απομακρύνει, κοντρολάροντας την μπάλα με το χέρι του. Την εκτέλεση ανέλαβε επιτυχημένα ο Τζαφέρης, που έκανε το 0-2, χωρίς αυτό το σκορ να αλλάξει ως το φινάλε.

Στο 74′ ο Παπαδήμας έγινε αποδέκτης της μπάλας στον άξονα και σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πρίνου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΕΠΣΘ έφτασε ξανά κοντά σε ένα γκολ, με την κεφαλιά του αφύλακτου Κολώνια λίγο έξω από τη μικρή περιοχή να περνά κι αυτή πάνω από την εστία.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κ16: Τάσος, Αφεντίτσας, Καλτσούνας, Κωστής, Ντόντα, Παπασακελλαρίου, Παπαδήμος, Αναστασίου, Αγόρος, Κολώνιας, Μπαλλάς

Έπαιξαν και οι: Τσιτσικλής, Αναστασόπουλος, Βασιλείου, Καπίτσας, Δήμου

ΕΠΣ Εύβοιας Κ16: Πρίνος, Μήτρου, Πόγκας, Πασσάς, Ρουμελιώτης, Δέδες, Αλαφάκης Παν., Μεταξάς, Μακρής, Τζαφέρης, Παπαδημητρίου

Έπαιξαν και οι: Αλαφάκης Αντ., Μυτακίδης, Βαγγέλι, Σπύρου

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-2

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

Η βαθμολογία

ΕΠΣ Εύβοιας 16

ΕΠΣ Φθιώτιδας 11

ΕΠΣ Θεσσαλίας 7

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.