Τσιμπανάκος: «Να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα ο Αχ. Μπέος και να μην είναι υπερόπτης»

Οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου τις τελευταίες ημέρες, εμπεριείχαν αναφορές και στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, όπως ότι αν του δώσεις το χέρι, θα σου πάρει τον ώμο και ότι το παίζει παράγοντας και πως, αν θέλουν οι Βολιώτες, να μείνουν μ’ αυτούς. (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Σε επικοινωνία του Magnesiasports με τον κ. Τσιμπανάκο, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου επανέλαβε για ακόμη μία φορά (δείτε ΕΔΩ), ότι δεν ενοχλεί αν δεν ενοχλείται και κάλεσε τον Δήμαρχο Βόλου να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα, χαρακτηρίζοντάς τα σοβαρά, και να μην είναι υπερόπτης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιμπανάκος σημειώνει τα εξής: «Σε πρόσφατες δηλώσεις μου, είχα τονίσει μετά από σχετική ερώτηση για τον Δήμαρχο Βόλου, ότι όποιος δεν με ενοχλεί, δεν τον ενοχλώ. Είδα πάντως τα βίντεο προσφάτων τοποθετήσεων του Αχιλλέα Μπέου που αναφέρεται στο πρόσωπό μου και δεν βρίσκω τον λόγο. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο κ. Μπέος έχει δικά του προβλήματα, αρκετά πιο σοβαρά, για ν’ ασχοληθεί και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται μαζί μου αντί με αυτά. Αν και νεότερος σε ηλικία του συνιστώ να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα και όχι με εμένα ξανά. Επίσης του συνιστώ να μην είναι υπερόπτης σε κάθε περίπτωση».

Πάντως, το «Magnesiasports» έθεσε για μία ακόμη φορά την ερώτηση στον κο Τσιμπανάκο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ολυμπιακό Βόλου και αν είναι διατεθειμένος, όπως έχει τονίσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να απεμπλακεί από την ΠΑΕ, παραχωρώντας τις μετοχές. Άλλωστε έχουν ακουστεί διάφορα περί ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου να είναι κατηγορηματικός: «Η θεωρία από την πράξη έχει διαφορά. Έχουμε χορτάσει από λόγια. Στην πράξη εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου πάντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.