Α’ ΕΠΣΘ: Η δράση της 2ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα και σκόρερ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δάφνη και ΑΕ 2002 άρχισε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 4-1 σε βάρος της ομάδας των Καλών Νερών.

Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βαρελόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός αντίπαλης περιοχής, και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Από την άλλη, η ΑΕ 2002 αντέδρασε και με τον Κόρδα στο 20’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε μάλιστα να κάνει το 1-2, όταν στο 25’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και πάλι έκανε την προβολή αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η Δάφνη έδειξε τα δόντια της στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρομάριο να κερδίζει το πέναλτι και τον Τσαρέλα να το εκτελεί στο 60’ για να γίνει το 2-1. Ο Ρομάριο αν και αντιμετώπιζε έναν μικροτραυματισμό ήταν από εκεί και πέρα ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, αφού στο 65’ έκανε το 3-1, ενώ στο 76’ της αναμέτρησης με προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Προηγήθηκε η Σκιάθος, αντέδρασε η Αγία Παρασκευή αλλά…

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με την ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη να έρχεται ισόπαλη με τη Σκιάθο (2-2), ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ και αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με 10 παίκτες.

Το σκορ άνοιξε με σουτ ο Μπάμπα στο 4ο μολις λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 17’ σε μία φάση πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Αγία Παρασκευή βρήκε την ευκαιρία και αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κοπάνας έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά δεν μπλόκαρε και στην επαναφορά ο Βούκοτος σκόρεραρ.

Μάλιστα η Αγία Παρασκευή προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαλακασιώτη, που κέρδισε ο Κοπάνας στο 80’. Η Σκιάθος όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, και στο 85’ ο Ντάμτσιος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η σελίδα ανανεώνεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.