Άδικη τιμωρία της Νίκης, χωρίς φιλάθλους με Φαίακα Κέρκυρας

Οι πρώτοι που καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες και θα κάνουν τα πάντα να μην ξαναγίνουν είναι οι διοικούντες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης. Και αναφερόμαστε στο γεγονός, όπως δείχνει και το βίντεο του ματς με το Ανατόλια στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ότι ένας οπαδός της Νίκης πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο και μούντζωσε τον διαιτητή.

Απ’ αυτό όμως μέχρι τη χειροδικία υπάρχει μεγάλη απόσταση, αλλά δυστυχώς αυτή τη λέξη χρησιμοποίησαν στην έκθεσή τους οι διαιτητές και η κομισάριος του εν λόγω αγώνα και με βάση αυτήν την έκθεση το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση του επέβαλε στη Νίκη Βόλου την ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών.

Σίγουρα, αν η έκθεση ανέγραφε το γεγονός, όπως ακριβώς συνέβη, τότε η τιμωρία δε θα ήταν αυτή, αλλά επιεικέστερη και δε θα ανάγκαζε τους κυανόλευκους να στερηθούν τους φιλάθλους τους στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και σε μία κρίσιμη συγκυρία, αφού η Νίκη πριν και μετά τους Κερκυραίους έχει συνολικά τέσσερα ματς εκτός. Δηλαδή κλείνει τον πρώτο γύρο φιλοξενούμενη του Έσπερου, αρχίζει τον δεύτερο γύρο κόντρα στο Στρατώνι εκτός, υποδέχεται χωρίς κόσμο τον Φαίακα και πηγαίνει στις έδρες του Μακεδονικού και των Ικάρων Σερρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.