Αφήνει την ένταση και κοιτά κύπελλο και Γ’ Εθνική ο Θησέας Αγριάς

Ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λευτέρης Καλογήρου

Ξένα φαίνονται στον προπονητή του Θησέα Αγριάς τα όσα έγιναν και καταγράφηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, με την ένταση να ξεφεύγει ανάμεσα στους παίκτες δύο συνόλων, ειδικά και από τη στιγμή που προέρχονται από την ίδια γεωγραφική περιοχή, όπως σχολίασε σχετικά ο ίδιος ο Λευτέρης Καλογήρου στο «Magnesiasports». Ωστόσο πλέον η προσοχή του Θησέα Αγριάς στρέφεται πλέον στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας την Αγία Άννα για τη Γ’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τη συνέχεια να έχει την Κυριακή επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τον αγώνα απέναντι στον ΑΟ Υπάτου.

«Εμείς κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, και χρειαζόμαστε μία νίκη προκειμένου να βελτιωθεί η ψυχολογία μας, καθώς δεν κάναμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε, ώστε να βρούμε μία σχετική ηρεμία. Το κύπελλο είναι στόχος για τον Θησέα και θέλουμε να διεκδικήσουμε την κατάκτησή του, ειδικά με την περσινή απώλειά του με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Δεν είναι αδιάφορο το παιχνίδι για εμάς» δήλωσε στο «Magnesiasports» o προπονητής της ομάδας της Αγριάς.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου, ο προπονητής του Θησέα Αγριάς τονίζει ότι πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, αφού και η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, ενώ έχει στόχους πρωταθλητισμού και ανόδου φέτος. «Θέλουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς» σημείωσε ο Λευτέρης Καλογήρου.

Όσον αφορά τους απόντες, για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Οικονόμου και Μπόρας. Ωστόσο για τον δεύτερο υπάρχει το ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής και να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.