Αγγελάρας: Κάποιοι δημιουργούν προβλήματα εκ του μη όντος στη Νίκη αντί να κοιτάζουν την ομάδα τους

Ο κ. Νίκος Αγγελάρας, πρώην ανώτατος δικαστικός, μέτοχος της ΠΑΕ Νίκη και ένας από τους ανθρώπους που βοηθά ιδιαίτερα διοικητικά την ομάδα με το κύρος του και τις γνωριμίες του, χωρίς να ανήκει στο Δ.Σ., έκανε παρέμβαση στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico. Εκεί τόνισε ότι υπάρχουν άνθρωποι, που αντί να κοιτάζουν τα οξυμένα προβλήματα της ομάδας τους, δημιουργούν προβλήματα εκ του μη όντος στη Νίκη.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:

«Η Νίκη από τότε που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, άλλαξε νοοτροπία, θέσεις και έδωσε ραντεβού με τη συνέπεια. Τον Μάιο του 2017 συναντηθήκαμε επτά άτομα και μιλήσαμε για το πώς μπορεί να αλλάξει επίπεδο η Νίκη. Τα επτά άτομα αυτά αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες και από τότε η Νίκη λειτουργεί καθημερινώς με σεβασμό κυρίως στην ιστορία της.

Καταβάλαμε 80.000 ευρώ για το Πανθεσσαλικό για τρία χρόνια, θέλαμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα και την νοικοκυρέψαμε. Από κει και πέρα κάποια πράγματα λοξοδρόμησαν και από τον Μάιο του 2019 αναλάβαμε να φέρουμε στον ίσιο δρόμο την ομάδα. Η δεύτερη σημαντική κίνηση που κάναμε ήταν η σύμβαση με τον ΟΣΕ,  για να δώσουμε άλλη πνοή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Το καλοκαίρι του 2019 δημιουργείται η ΠΑΕ μετά την ένταξή της στη Φούτμπολ Λιγκ. Δημιουργήσαμε μία ομάδα που θα είχε δύο αξίες:  την  προπληρωμή όλων όσων εργάζονται στην ομάδα και τον σεβασμό αυτών προς την ομάδα και της ομάδας προς αυτούς. Αυτό είναι πανελλαδικώς γνωστό. Η Νίκη έχει προκαταβάλει και τους μισθούς του Μαρτίου από την 1η του μηνός, πράγμα σημαντικότατο.

Επίσης βλέποντας ότι η Football League είναι μία κατηγορία αδικημένη, αγωνιζόμαστε ν’ αλλάξουμε το άτυπο αυτό νομοθετικό καθεστώς, για να δημιουργήσουμε μία άλλη κατηγορία των δύο ομίλων, διότι όλοι γνωρίζετε ότι η Super League 2 έχει αποτύχει.

Δεν ενδιαφερόμαστε τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Απεναντίας αγαπάμε αυτό το σωματείο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου λόγω της ιστορίας του. Ορισμένοι όμως δημιουργούν προβλήματα εκ του μη όντος αντί να κοιτάζουν την ομάδα τους. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τη Νίκη και δε βλέπουν τα οξυμένα θέματα την περίοδο αυτή για τη δική τους ομάδα. Όμως τους αγνοούμε.

Το “Παντελής Μαγουλάς” είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Νίκης. Κάνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που έχουμε αναλάβει στο γήπεδο και που έχουν υπογραφεί στη σύμβαση με την Περιφέρεια.  Απλώς ζητάμε ακόμη περισσότερα, για να ολοκληρώσουμε και να δημιουργήσουμε  ένα γήπεδο για τη νεολαία του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Ο χλοοτάπητας αυτός είναι τελευταίας γενιάς. Στην Πολωνία και στην Τσεχία παίζουν σε τέτοιο χλοοτάπητα ομάδες του Europa League. Τέτοιος χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”. Απλώς χρειάζονται κάποιες περισσότερες οικοδομικές εργασίες, για να ολοκληρωθεί το έργο.  Η επαγγελματική ομάδα κάνει πολλές φορές προπονήσεις στο γήπεδο αυτό, όπως και η ακαδημία της Νίκης. Είμαστε περήφανοι, οφείλω να ομολογήσω, για όλες αυτές τις εργασίες, αλλά και τις υπόλοιπες ενέργειες που έχουμε κάνει και θα παρακαλέσω να σταματήσουν να ασχολούνται κάποιοι φαιδροί  με τα τεκταινόμενα στη Νίκη. Ο σεβασμός δε ζητιέται, δημιουργείται. Έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες, για να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι που λέγεται Football League».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.