Αγώνας δρόμου για όλα τα θέματα στον Ολυμπιακό Βόλου

Με τον Γιώργο Βαζάκα να πιάνει δουλειά και να παρουσιάζεται επισήμως μεθαύριο Τετάρτη (21/07), τα μεταγραφικά και γενικότερα η διαμόρφωση του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση, που προχωρά σε κινήσεις με φόντο τη νέα χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάμποσα θέματα μπροστά της μαζί με τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις ή τις μεταγραφές, αφού υπάρχει η ΑΜΚ που θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 350 χιλιάδες ευρώ, αλλά και το θέμα της έδρας, με στόχο αυτή να είναι και τη νέα χρονιά η Νεάπολη, αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΕΑΚ Βόλου. Αυτά τα θέματα προφανώς δεν θα μείνουν ασχολίαστα από τους διοικούντες στην παρουσίαση του Γιώργου Βαζάκα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου όλα να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενόψει και της εξέτασης του φακέλου των «ερυθρόλευκων» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Άλλωστε, το πιστοποιητικό συμμετοχής είναι αυτό που θέλουν να έχουν στα χέρια τους οι «ερυθρόλευκοι».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που θέλουν διοίκηση και τεχνικό τιμ να κρατήσουν στην ομάδα έχουν ήδη δεχθεί τις σχετικές κρούσεις και έχουν ήδη γίνει συζητήσεις. Για παράδειγμα οι επαφές με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου την τελευταία χρονιά, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Aπό την άλλη, συμβόλαιο έχουν οι Αργεντίνοι Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να δέχεται την παραχώρησή τους μόνο αν έρθει κάποια σημαντική προσφορά (πέρυσι η ΑΕΛ έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του δεύτερου).

Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα, και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι ξένοι θα αποτελέσουν παρελθόν, ο Τζόζεφ Ατουάν Ναά φαίνεται ότι έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον 19χρονο αριστερό μπακ από το Καμερούν να έχει ολοκληρώσει τη χρονιά στον Ασπρόπυργο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.