Αγωνία για τις οριστικές αποφάσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 09/09) αποτελεί την πλέον κρίσιμη για το μέλλον των κινήσεων του Ολυμπιακού Βόλου και αρκετών ακόμη ομάδων που πρόκειται να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2,καθώς στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, εάν δεν υπάρξει κάτι διαφορετικό λόγω της παραίτησης Ζαγοράκη από την προεδρία της Ομοσπονδίας, θα αποφασιστούν τα οριστικά δεδομένα για το μεταγραφικό πλαίσιο των ομάδων που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου όπως και άλλες ΠΑΕ έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν τα δεδομένα παρουσιάζοντας τις θέσεις τους σε διάφορες επαφές, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ότι οι «ερυθρόλευκοι» και οι άλλες ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί θα μπορέσουν τουλάχιστον να προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων που δεν κατατέθηκαν μέχρι τις 30/06, ή ακόμη και να προχωρήσουν σε μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών. Η ανανέωση συμβολαίων είναι ένα θέμα που κερδίζει κάποιους πόντους να επιτραπεί, αλλά το θέμα των μεταγραφών είναι πιο περίπλοκο.

Σε κάθε περίπτωση, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θέλουν να ξέρουν και επισήμως πώς θα κινηθούν μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Έχουν άλλωστε ήδη προχωρήσει σε αρκετές συμφωνίες με νεαρούς παίκτες, με τελευταία αυτή του Λαζαρίδη, αλλά αυτό που «καίει» σε σημαντικό βαθμό είναι η ανανέωση συμβολαίων, όπως του Κόλα, του Σκοπελίτη και του Γραικού, ενώ μεταγραφικά, ο Όσκαρ Σιαφά είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ετοιμασίες για το φιλικό

Όσον αφορά την προετοιμασία, το φιλικό με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο στη Νεάπολη και στις 17:30 είναι αυτό που έρχεται στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται άλλωστε για ένα ακόμη δυνατό τεστ για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τις δύο αναμετρήσεις με Καλαμάτα και τη μία με την ΑΕΛ, με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα να θέλει να δει κι άλλη βελτίωση από τους παίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.