Αιχμές Λεουτσάκου κατά Φούσεκ και Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση

H αναδιάρθρωση ως προς την αύξηση των ομάδων στη Super League 1 «κόλλησε» και έληξε άδοξα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα (3/8)… Ωστόσο, προκύπτουν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα μετά από αυτή τη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα a-sports.gr, για ν’ αφήσει αιχμές κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ φέρεται να στράφηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης κατά του εκπροσώπου FIFA-UEFA στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, καθώς αύξηση των ομάφων στην πρώτη κατηγορία δεν εγκρίνεται, αλλά ήδη η ΕΠΟ έχει αποφασίσει άνοδο οκτώ αντί τεσσάρων ομάδων στη Football League από τη Γ’ Εθνική!

«Καλά, που μάθαμε από τον πρόεδρο της Super League, τον κo Μπουτσικάρη ότι η θέση του κ. Αυγενάκη είναι να μην γίνει αναδιάρθρωση και σε εμάς έλεγε άλλα…»,  φέρεται να δήλωσε με νόημα ο Λεουτσάκος στο a-sports.gr για να προσθέσει συνεχίζοντας τις αιχμές του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού: «Περιμένουμε να μας κλείσει ραντεβού με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα 1 ακόμη…».

Από εκεί και πέρα, το  a-sports.gr αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL έκανε δριμεία επίθεση στον Πετρ Φούσεκ, λέγοντας του: «Έχεις πάθει Αλτσχάϊμερ κ. Φούσεκ; Δεν εξηγείται αλλιώς… Επιλεκτικά θυμάσαι ή δεν θυμάσαι… Ξεχνάς ότι η ΕΠΟ χωρίς να ρωτήσει κανέναν ανέβασε στη Football League αντί 4 που έλεγε η προκήρυξη 8 ομάδες, αυτό δεν είναι αναδιάρθρωση; Τι είναι; Άρα γιατί διαφωνείτε μόνο για την αύξηση των ομάδων στη Super League 1; Πείτε μου αλήθεια, έχεις πάθει Αλτσχάϊμερ;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.