Αισιοδοξεί ο Ολυμπιακός Βόλου για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

To πρώτο δείγμα ήταν θετικό για τον Ολυμπιακό Βόλου στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη με αντίπαλο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με την έννοια όμως ότι ο έμπειρος προπονητής επεσήμανε και τις αδυναμίες της ομάδας, οι οποίες θα καλυφθούν από τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες. Η ολοκλήρωση των κινήσεων ωστόσο εξαρτάται στον μέγιστο βαθμό από τις εξελίξεις όσον αφορά την αναδιάρθρωση, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στο διαιτητικό δικαστήριο και να αισιοδοξεί ότι τις επόμενες ημέρες το θέμα θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα και υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Οι κ.κ. Λίβας, Χατζηιωάννου και Μπιλίρης εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό Βόλου με τα μηνύματα να είναι θετικά. Η αισιοδοξία έστω και συγκρατημένη είναι υπαρκτή στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», με τη διαδικασία να διαρκεί περίπου δύο ώρες, με την ομάδα των Χανίων να στρέφεται κατά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση, ενώ Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Διαγόρας, ΟΦΙ, Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή και Ιωνικός ήταν οι ομάδες που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ, επιδιώκοντας την οριστικοποίηση των 18 ομάδων στη Super League 2.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται πάντως άμεσα, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα και να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και από εκεί και πέρα να απομένει η προκήρυξη του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ίσως και αύριο Τρίτη τα οριστικά δεδομένα να έρθουν στο προσκήνιο και να κλείσει μία και καλή το θέμα.

Ακολουθούν οι κινήσεις

Αφού εκλείψει και η παραμικρή πιθανότητα να μην βρεθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στη Super League 2, οι διοικούντες ετοιμάζονται για συμφωνίες και ανακοινώσεις που θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Δεν είναι άλλωστε μόνο ο ντα Κάμπο που απασχόλησε από την Αργεντινή τους «ερυθρόλευκους», και ήδη στο στόχαστρό τους βρίσκονται και άλλοι παίκτες από τη Λατινική Αμερική, όπως φυσικά και Έλληνες. Πάντως για τον Ρεβυθόπουλο που υπήρξε αναφορά το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον δεν συνεχίστηκε, με τον παίκτη να καταλήγει στη Ρόδο. Aπό την άλλη, δεν προχωρούν οι περιπτώσεις των Θεοδώρου και Κακάμη που δοκιμάστηκαν.

Άλλωστε, μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα, ο Περικλής Αμανατίδης αφού έκανε λόγο για ένα προπονητικό διπλό ουσιαστικά, σημείωσε ότι: «Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και όλοι να είναι σίγουροι, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπει στο γήπεδο πρωταγωνιστής. Αυτό είναι κάτι το οποίο και θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.