Αιτήθηκε αλλαγή βοηθού διαιτητή η Νίκη

SUPERLEAGUE-2 / 2022-2023 / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ζητήσει επίσημα από την ΚΕΔ την άμεση αντικατάσταση του Αχ. Αναστασιάδη από τις Σέρρες που ορίστηκε  Α’ Βοηθός στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αλμωπό στην Αριδαίας

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: “Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας μας στη διοίκηση της Νίκης Βόλου, αναγκαστήκαμε στην 1η κιόλας αγωνιστική (εκτός έδρας με τον Μακεδονικό) να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, κάτι που πραγματικά δεν επιθυμούμε ή μας εκφράζει και ούτε ταιριάζει στη φιλοσοφία μας.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος που μας οδήγησε σ’ αυτήν την κίνηση βρίσκεται ξανά στο δρόμο μας και μάλιστα ξανά σ’ ένα μη τηλεοπτικό ματς. Συγκεκριμένα, ο ορισμός του κ. Αναστασιάδη ως Α’ Βοηθός στον επερχόμενο αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, είναι τουλάχιστον προκλητικός για εμάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος προέρχεται από την ΕΠΣ Σερρών, με την αδιανόητη απόφασή του δεν μέτρησε το πεντακάθαρο γκολ του Μιλούνοβιτς, ενώ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή κατά μισό μέτρο, στερώντας την ισοφάριση στην ομάδα μας.

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ήδη αιτηθεί επίσημα στην ΚΕΔ την άμεση αντικατάσταση του εν λόγω διαιτητή ή τουλάχιστον αν ο ίδιος έχει την στοιχειώδη ευθιξία να δηλώσει κώλυμα από μόνος του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.