Ακολουθεί και η Κ17 στα προημιτελικά, 3-2 νίκη μέσα στη Λάρισα!

Δεύτερη πρόκριση για την ΕΠΣΘ στους «8» του πανελληνίου πρωταθλήματος

Με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιστρέφει στη βάση της η Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ, αφού πήρε κι αυτή τη νίκη-πρόκριση απέναντι στο αντίστοιχο σύνολο της Λάρισας επικρατώντας 3-2, και όντας πιο ουσιαστική από την αντίπαλη ομάδα.

Μόλις στο 7’ ο Καφετζή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τίτου έκανε το πλασέ εντός περιοχής, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, ενώ για την ΕΠΣΛ στο 16’ ο Χατζής έκανε το 1-1 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος και στο 63’ η ΕΠΣΘ πήρε και πάλι το προβάδισμα, καθώς η άμυνα των γηπεδούχων μπερδεύτηκε και με πλασέ μετά από σέντρα του Δημόπουλου ο Καφετζή έκανε το 1-2. Μάλιστα η Μικτή Κ17 πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 84’ αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νούλας με κεφαλιά έκανε το 1-3.

Η ΕΠΣ Λάρισας απλά μείωσε στο τελικό 2-3 στο 86’ καθώς με κεφαλιά ο Γαργάλας μείωσε μετά από από εκτέλεση φάουλ.

ΕΠΣ Λάρισας (Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπόρος, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Τάφα, Φώλιας, Χατζής (73’ λ.τ. Κουρδής), Αρσένης (61’ Βασιλειάδης), Χριστώνης, Μαρούδας (69’ Μπέης), Κωνσταντίνου (46’ Χατζησαββίδης)

ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μάνδαλος): Δαμασιώτης, Χασιώτης (63’ Βαρελόπουλος), Λυκουρίνος, Στάμος, Γεωργιτζίκης, Γκουγκουλής, Τίτου (52’ Γεωργακόπουλος), Νούλας, Χασάπης (63’ Καραγιαννόπουλος), Δημόπουλος, Καφετζή (78’ Κανούτας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.