Με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιστρέφει στη βάση της η Μικτή Κ17 της ΕΠΣΘ, αφού πήρε κι αυτή τη νίκη-πρόκριση απέναντι στο αντίστοιχο σύνολο της Λάρισας επικρατώντας 3-2, και όντας πιο ουσιαστική από την αντίπαλη ομάδα.
Μόλις στο 7’ ο Καφετζή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τίτου έκανε το πλασέ εντός περιοχής, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, ενώ για την ΕΠΣΛ στο 16’ ο Χατζής έκανε το 1-1 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο δεύτερο μέρος και στο 63’ η ΕΠΣΘ πήρε και πάλι το προβάδισμα, καθώς η άμυνα των γηπεδούχων μπερδεύτηκε και με πλασέ μετά από σέντρα του Δημόπουλου ο Καφετζή έκανε το 1-2. Μάλιστα η Μικτή Κ17 πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 84’ αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νούλας με κεφαλιά έκανε το 1-3.
Η ΕΠΣ Λάρισας απλά μείωσε στο τελικό 2-3 στο 86’ καθώς με κεφαλιά ο Γαργάλας μείωσε μετά από από εκτέλεση φάουλ.
ΕΠΣ Λάρισας (Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπόρος, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Τάφα, Φώλιας, Χατζής (73’ λ.τ. Κουρδής), Αρσένης (61’ Βασιλειάδης), Χριστώνης, Μαρούδας (69’ Μπέης), Κωνσταντίνου (46’ Χατζησαββίδης)
ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μάνδαλος): Δαμασιώτης, Χασιώτης (63’ Βαρελόπουλος), Λυκουρίνος, Στάμος, Γεωργιτζίκης, Γκουγκουλής, Τίτου (52’ Γεωργακόπουλος), Νούλας, Χασάπης (63’ Καραγιαννόπουλος), Δημόπουλος, Καφετζή (78’ Κανούτας).