Αλαμάνης, Κανελλάκης και Αργεντίνος για τον ΓΣ Αλμυρού

O Κώστας Αλαμάνης μεταγραφικός στόχος του ΓΣ Αλμυρού

Μπορεί η προετοιμασία του ΓΣ Αλμυρού να έχει μπει στην τελική ευθεία σχεδόν, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου, ωστόσο η διαδικασία για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται.

Όπως αναφέρεται, ήδη στον ΓΣ Αλμυρού έχει προταθεί ο νεαρός Γιώργος Κανελλάκης, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Αγίας Παρασκευής, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στην ΑΕΚ και από εκεί και πέρα τα τελευταία χρόνια να έχει ενταχθεί στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος. Η περίπτωσή του εξετάζεται και αναμένεται να έχει συνέχεια.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει κρούση και στον Κώστα Αλαμάνη. Ο υψηλόσωμος στράικερ αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στον Διαγόρα Στεφανοβικείου και οι διοικούντες του ΓΣ Αλμυρού εκτιμούν πολύ τις ικανότητές του. Αν και μόλις 23 χρ;όνων εξάλλου, ο Αλαμάνης έχει εμπειρία στη Γ’ Εθνική με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, τόσο με τον Διαγόρα όσο και με τους Αχιλλέα Δομοκού, Ολυμπιακό Βόλου και Αλμωπό Αριδαίας.

Τέλος, μετά από κινήσεις του Φαμπρίτσιο Πότσι, που εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και εκπρόσωπος παικτών πλέον, όπως αποδεικνύεται, ο 18χρονος Αργεντίνος επιτελικός χαφ, Χουάν Γκαρσία, ετοιμάζεται να πετάξει για Ελλάδα και για λογαριασμό του ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.